Mobilier comod şi practic pentru bucătărie

Cand faceti achizitii costisitoare si de durata, cum ar fi mobilierul de bucatarie, nu va pripiti sa cumparati ceea ce va face cu ochiul fara sa luati in calcul si aspecte ce tin de functionalitate si rezistenta.

Mobilier practic pentru bucatarie Inainte de a va achizitiona mobila de bucatarie, trebuie sa tineti cont de volumul de activitate, adica de numarul de membri pentru care se pregateste masa, indiferent daca este o camera individuala sau open space cu livingul. Intrucat este supus uzurii, alegerea mobilierului ar trebui sa aiba in prim plan calitatea. Un alt aspect la fel de important il reprezinta numarul si volumul aparatelor electrocasnice – plita, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase sau rufe.

Forma camerei influenteaza designul mobilierului si modalitatea de amplasare. Acesta se poate aseza pe un singur perete sau mai multi, in forma de L sau de U. O alternativa la aceasta este bucataria deschisa, de tip insula. Culoarea corpurilor de mobilier trebuie aleasa si in functie de culoarea peretilor, daca acestia au fost deja zugraviti. De exemplu, nu alegeti mobilier in nuante puternice daca si peretii au o culoare puternica. Frecventa cu care se gateste, precum si cantitatea de alimente sau vase ce se doresc depozitate in bucatarie influenteaza alegerea dimensiunilor mobilierului.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea