Cous-cous

Ingrediente:

– 1 pulpa de pui grasa
– 2 morcovi mari
– 1 ceapa medie
– 1 radacina patrunjel
– 200 gr cous-cous
– sare, piper
Mod de preparare:
Se spala pulpa si se pune la fiert intr-o oala cu aproximativ 1 litru jumatate de apa. Se curata legumele, se taie in sferturi si se adauga langa pulpa impreuna cu ceapa curatata si o lingurita de sare. Se lasa la fiert pana carnea se desprinde de pe os si legumele sunt moi. Se strecoara supa si se pune din nou la fiert impreuna cu cous-cous-ul. Se lasa aproximativ 10 minute la fiert, se acopera cu un capac si se mai lasa 10 minute sa se umfle cous-cous-ul. Sare si piper se pune dupa gust. Cous-cous-ul se serveste impreuna cu carnea si legumele fierte…pofta!
Nota:
Poza ii apartine Daianei care este fan cous-cous si intotdeauna il mananca cu placere…nu exista un mod mai placut sa o atragi cu o invitatie la masa decat asta :)) S-a hotarat sa faca si singura…a iesit bestial…eu mi-am dat seama din poza…ea dupa gust :))
 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea