Crap în rolă cu legume

Câştigătoarea primului voucher oferit de către Restaurantul La Roma se numeşte CORINA RUSU.
Reţeta ei de „Crap în rolă cu legume” ne-a cucerit pe toţi şi astfel prin tragere la sorţi a ieşit căştigătoare.

Din câte ne-a povestit Corina despre reţetă ea este una cât se poate de simpla:

„Se iau trei crapi medii, care se taie de-a lungul fiecare. Se spala, apoi se condimenteaza. In acelasi timp se curata, se spala cartofii, bostaneii si ciupercile (legumele folosite in cazul meu, dar se pot lua si morcovi, rosii), care la fel se condimenteaza cu putina smintina amestecata cu maioneza, cu usturoi pisat, sare si condimente. Apoi se aseaza legumele impreuna cu pestele pe o tava unsa cu ulei si se tin la foc apr.180 grade o ora (sau pina cind cartofii vor fi usor de strapuns). Cind vom scoate tava din rola se va stropi totul cu putin ulei de masline si cu suc de lamiie. Se va servi crapul ornat cu verdeata sau legume crude. Va recomand aceasta reţeta gustoasa si usor de preparat.”

Noi te aşteptăm la redacţie să îţi ridici premiul pentru a te bucura de bucatele Restaurantului La Roma şi eventual pentru a fi tu cea care îşi scoate familia în oraş la cină 🙂

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea