Final de concurs pentru doamne şi domniţe

De 8 Martie, Cotidianul Naţional TIMPUL, în colaborare cu Editura LITERA şi Culinar.md, au oferit tuturor cititoarelor noastre şansa de a obţine opt volume de reţete internaţionale – SECRETE DE BUCĂTĂRIE.

Colecţia unică de artă culinară cuprinde o serie de opt cărţi dedicate în egală măsură celor pasionaţi de gătit şi celor preocupaţi de menţinerea sănătăţii şi a tinereţii. Fie că e vorba de preparate la grătar, supe, paste sau dulciuri, colecţia dată vă va purta printr-un extraordinar periplu gastronomic de-a lungul continentelor. Gustoase, sănătoase şi uşor de preparat sunt atributele esenţiale ale reţetelor incluse în cele opt volume.
Pentru a concura, participantele au fost rugate să răspundă la întrebarea: „Care sunt cele opt ustensile din bucătăria ta de care nu te poţi lipsi?” şi să trimită răspunsul la adresa electronică: concurs@timpul.md sau pe adresa poştală: or. Chişinău, bd. Grigore Vieru, 22/2, cu menţiunea „Concurs”.

În urma tragerii la sorţi, câştigătoare a fost desemnată cititoarea noastră Maria Ciobanu din Chişinău, care consideră indispensabile în bucătăria sa următoarele ustensile: cuţitul, maşina de tocat, mixerul, tigaia, oala, ceaunul, lingura de lemn, cântarul de bucătărie. Vă felicităm, stimată doamnă, şi vă aşteptăm la redacţie ca să vă ridicaţi premiul.

Mulţumim tuturor participantelor la concurs. Urmăriţi în continuare Cotidianul Naţional TIMPUL, iar noi vă vom surprinde cu noi concursuri şi cadouri.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea