Poţi să mănânci pâine şi să slăbeşti?

Iată o întrebare la care primim un răspuns ferm: da, se poate slăbi mâncând pâine. Însă nu orice fel de pâine. Compoziţia pâinii care te ajută să slăbeşti sau mai exact care nu îngraşăeste deosebită faţă de a altor sortimente de pe piaţă. Făina care nu îngraşă este o invenţie de dată recentă, folosită nu numai în pâine, ci şi în alte produse de panificaţie.
Iată care este compoziţia pâinii care te slăbeşte: amestec de făinuri (făină de grâu măciniş total, proteină de soia, fibre, tărâţe de grâu, gluten, enzime), apă, drojdie sare.
Amestecul de făinuri este secretul magic şi răspunsul la întrebarea: cum e posibil să slăbeşti mâncând?. Una peste alta, am început să consum un astfel de produs nu numai pentru că ne invită la slăbit, ci pentru că are o compoziţie „curată”: nu are aditivi, nu are potenţiatori de arome, nici coloranţi artificiali. Cel puţin aşa ne spune eticheta. Iar gustul este puţin altfel decât al pâinii pe care o consumăm frecvent, dar vă asigur că este foarte bun. Şi încă ceva: pâinea care te slăbeşte miroase a pâine!
Pâinea poate fi consumată de persoanele supraponderale, ca şi de către cele care doresc să-şi asigure un regim alimentar sănătos.

Timpul Suplimentul „Femeia”

 

4 comentarii


  1. Eu nu prea vad cum ai putea sa slabesti cu paine


  2. citeste articolul si o sa vezi 🙂

  3. cristalina says:

    dar unde putem cumpăra pîine cu aşa compoziţie???


  4. daca nu gasiti la magazinele de panificatie, produs pe care ar trebui sa il gasiti, puteti sa cumparati diferite tipuri de faina si sa faceti acasa 🙂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea