Pui picant la cuptor


Ingrediente:
– 1 pui
– 50 ml ulei de masline
– 50 ml sos de soia
– marar uscat
– sare, piper
– boia iute

Mod de preparare:
Transati puiul si spalati bucatile cu apa rece. Amestecati uleiul de masline cu sosul de soia, marar uscat tocat marunt, boia iute, sare si piper. Omogenizati compozitia si obtineti un sos prin care veti trece fiecare bucata de pui pe ambele parti. Dupa ce ati asezat toate bucatile de pui in tava, puneti o ceasca de apa si acoperiti cu folie de aluminiu. Introduceti tava la cuptor si dupa 30 de minute scoateti folia intorcand bucatile de pe o parte pe alta. Dupa aproximativ 30 de minute carnea va fi bine rumenita si numai buna de asezat pe masa alaturi de o garnitura de cartodi fie piure fie taranesti la cuptor. Nu uitati muraturile preferate ale familiei care vor stinge gustul picant…pofta buna!


Nota:
Sa stiti ca nu este de aruncat strategia chinezilor de a îmbunătăţi sănătatea pornind de la caracteristicile fiecărui an în parte. Terapeuţii chinezi spun că 2010 este anul Tigrului de metal şi ca atare trebuie să existe o atenţie specială îndreptată spre plămân şi colon, tandemul de organe răspunzător de imunitate. Nu e cazul să neglijăm nici scăderea energiei plămânului prin instalarea melancoliei, favorizată de 2010, când omul e tentat de privire în interiorul sufletului. Având în vedere acest lucru, chinezii spun că e bine să mănânci picant şi acru.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea