Dieta daneză te scapă de 20 de kilograme

Ultimele tendinţe în materie de diete arată că femeile s-au plictisit de regimurile de slăbit ineficiente, pe termen lung. Acum este momentul să încerci dieta daneză.

Este denumită şi dieta pentru schimbarea metabolismului, iar efectele ei durează cel puţin doi ani.

Dacă te-ai decis să începi această dietă trebuie să ştii că este grea, durează 13 zile, dar este foarte eficientă. Poţi slăbi între 10 şi 20 de kilograme în cele 13 zile. În plus, dacă respecţi regimul zilnic cu stricteţe, se poate pierde toată grăsimea acumulată în ţesuturi. Important este faptul că după ce termini dieta poţi mânca în mod normal, fără a lua din nou în greutate, deoarece această dietă „îmbunătăţeşte” arderea caloriilor.

Ziua 1

Dimineaţa: o cafea cu un cub de zahăr
Prânz: două ouă fierte tare, 400 grame spanac şi o roşie
Seara: 200 grame friptură de vită şi o salată verde cu ulei şi suc de lămâie

Ziua 2

Dimineaţa: o cafea cu un cub de zahăr
Prânz: 250 grame de şuncă şi un iaurt natural
Seara: 200 grame friptură de vită şi o salată verde cu ulei şi suc de lămâie

Ziua 3

Dimineaţa: o cafea cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită
Prânz: două ouă fierte tare, 100 grame de şuncă slabă şi o salată verde cu suc de lămâie
Seara: o ţelină fiartă, o roşie şi un fruct proaspăt (măr, pară, portocală)

Ziua 4

Dimineaţa: o ceaşcă de cafea cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită
Prânz: 200 ml suc de portocale şi un pahar de iaurt natural
Seara: un ou fiert tare, un morcov mare ras şi 250 grame brânză de vaci

Ziua 5

Dimineaţa: un morcov mare ras cu suc de lămâie
Prânz: 200 grame cod fiert cu suc de lămâie şi o linguriţă de unt
Seara: 200 grame friptură de vită la grătar şi salată verde cu ţelină proaspătă

Ziua 6

Dimineaţa: o ceaşcă de cafea cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită
Prânz: două ouă fierte tare şi un morcov mare ras cu suc de lămâie
Seara: ½ pui fiert sau la grătar şi o salată cu ulei şi suc de lămâie

Ziua 7

Dimineaţa: o ceaşcă de ceai fără zahăr
Prânz: nimic, dar bea foarte multă apă!
Seara: 200 grame cotlet de miel la grătar şi un măr

Ziua 8

Dimineaţa: o ceaşcă de cafea cu un cub de zahăr
Prânz: două ouă fierte tare, 400 grame spanac şi o roşie
Seara: 200 grame friptură de vită la grătar şi o salată cu ulei şi suc de lămâie

Ziua 9

Dimineaţa: o ceaşcă de cafea cu un cub de zahăr
Prânz: 250 grame de şuncă şi un iaurt natural
Seara: 250 grame friptură de vită la grătar şi o salată cu ulei şi suc de lămâie

Ziua 10

Dimineaţa: o ceaşcă de cafea cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită
Prânz: două ouă fierte tare, 100 grame de şuncă slabă şi o salată verde cu suc de lămâie
Seara: o ţelină fiartă, o roşie şi un fruct proaspăt (măr, pară, portocală)

Ziua 11

Dimineaţa: o ceaşcă de cafea cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită
Prânz: 200 ml suc de portocale şi un iaurt natural
Seara: un ou fiert tare, un morcov mare ras şi 250 grame brânză de vaci

Ziua 12

Dimineaţa: un morcov mare ras cu suc de lămâie
Prânz: 200 grame cod fiert cu suc de lămâie şi o linguriţă de unt
Seara: 250 grame de friptură de vită şi o salată verde cu ţelină rasă

Ziua 13

Dimineaţa: o ceaşcă de cafea cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită
Prânz: două ouă fierte tare şi un morcov mare ras cu suc de lămâie
Seara: 250 grame de pui fiert sau la grătar şi o salată verde cu ulei şi suc de lămâie

8 reguli pentru ca dieta să fie eficientă

1. Nu este permis pe parcursul dietei niciun alt aliment, o bomboană, gumă de mestecat, un biscuit sau un pahar de băutură alcoolică, deoarece cura nu mai are niciun efect, aşa că trebuie să opreşti dieta. Regimul poate fi reluat abia peste şase luni.
2. În salate, cel mai indicat este uleiul de măsline.
3. Dacă nu rezişti să urmezi dieta mai mult de şase zile, opreşte-te şi poţi să o începi din nou peste trei luni.
4. Dacă te simţi înfometat, bea cel puţin doi litri de apă pe zi.
5. Salata verde trebuie să fie foarte proaspătă.
6. Peştele cod poate fi înlocuit cu păstrăv sau calcan.
7. Cafeaua nu poate fi înlocuită cu ceai sau invers.
8. Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fără adaos de zahăr sau fructe.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea