Rosii umplute cu branza

Ingrediente:

– 600 g rosii (10 buc.)
– 150 g brinza de vaci
– 150 g telemea
– 100 g unt
– 50 g marar
– salata verde

Mod de preparare:
Rosiile se sorteaza de marime mijlocie, se curata, se spala, se taie capacul, se scobesc cu lingurita si se scurg. Mararul se curata, se spala, se zvanta si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala si se scurge. Brinzeturile se dau pe razatoarea deasa si se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul. Se freaca compozitia pina se omogenizeaza. Se umplu rosiile si se aseaza pe un platou tapetat cu salata verde.

Nota:
Pentru a va alege cu un aperitiv reusit incercati sa gasiti rosii coapte dar tari pentru a nu se inmuia cand puneti pasta de branza in ele. Rosiile se pot umple si cu salata de vinete sau de conopida.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea