Pauza de cafea creşte eficienţa la serviciu


Experti din cadrul unei agentii de recrutare a fortei de munca din Suedia sustin ca pauza de cafea, din timpul programului de lucru, duce la cresterea eficientei angajatilor.

Pauza de cafea este cel mai bun moment de socializare, angajatii avand posibilitatea sa comunice unii cu altii si sa gaseasca solutii la diverse probleme, inclusiv la cele legate de locul de munca. Expertii suedezi recomanda sefilor sa nu considere pauza de cafea ca fiind o pierdere de vreme, beneficiile socializarii fiind mai mari decat timpul pierdut de angajati.

Studiul a dovedit ca angajatii care parasesc locul de munca pentru a bea o cafea, de doua sau chiar trei ori pe zi, muncesc cu dedicare absoluta.

Daily Mail mai scrie ca pauza de cafea ideala este la ora 11.00 neaparat in compania colegilor. Ideal este ca, pe langa prieteni, camera in care iti bei cafeaua sa fie luminoasa, primitoare. Ultima conditie, pentru perfectiunea absoluta a momentului este un fundal muzical.
Este greu de spus daca romanii stiu sa beneficieze de avantajele pauzei de cafea, in conditiile in care noi nu stim sa bem cafea.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea