(Rețete simple) Cașcaval pane

(Rețete simple) Cașcaval pane

Ingrediente:
– 400 g cascaval
– 50 g faina
– 150 g pesmet
– 3 ouă
– 150 ml ulei
– 100 g salată verde

Mod de preparare:
Cascavalul se curata de coaja, se portioneaza, se trece prin faina, prin oua batute spuma, prin pesmet si apoi se introduce in tigaia cu ulei infierbintat. In timp ce prajiti bucatile de cascaval le veti intoarce pe ambele parti pentru a se rumeni. Cind sint gata rumenite, se scot cu paleta si se asaza pe o frunza de salata, pe farfurie sau pe platou.
Cea mai potrivita garnitura pentru cascaval pane au fost si raman cartofii prajiti…

Nota:
Ca sa gatiti cascaval pane nu cred ca veti avea nevoie mai mult de 15 minute…si daca cascavalul va fi unul suficient de tare aperitivul va iesi delicios.
Unii cred ca la inceputuri cascaval-ul era facut din lapte de iapa…eu nu stiu din ce si cum provine stiu doar ca este gustos si nimic nu se compara cu un cascaval afumat…

 

Un comentariu


  1. este bun nu am stiut ca se face din cascaval tare
    ar fi bine sa scrii
    marca
    al meu nu are coaja
    pa pofta buna

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea