Salata mexicana cu legume

thepioneerwoman.com

thepioneerwoman.com

Ingrediente:

– 200 gr mazare
– 200 gr fasole verde
– 150 gr boabe de fasole uscata rosie
– 200 gr morcovi
– 200 gr porumb
– 4 rosii
– 4 castraveti de marime medie
– 100 ml ulei
– 50 ml otet balsamic
– 2 ardei rosii iuti
– o ceapa sare, piper

Mod de preparare:
Fierbeti separat mazarea, fasolea verde, boabele de fasole rosie si morcovii. Cand s-au fiert se taie cubulete fasolea verde impreuna cu morcovii si se pun toate intr-o salatiera. Se adauga boabele de porumb fierte, sau conservate, rosiile, castravetii curatati de coaja taiati cubulete, ceapa taiata marunt sau felii subtiri. Se amesteca toate legumele. Se condimenteaza cu ardeii iuti (chili), sare si piper, dupa gust. Se adauga ulei si otet balsamic. Salata mexicana se serveste rece.

Nota:
Aceasta salata mexicana cu legume, aromata si hranitoare este un aperitiv sau o gustare excelenta, plina de calorii si vitamine. Prepararea de salata mexicana cu legume se poate simplifica daca se folosesc legumele congelate existente pe piata denumite ca amestec mexican.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea