Salata verde

Ingrediente:
– 1 salata verde mare
– 2 fire ceapa verde
– 1 legatura de marar
– sare, piper
– 2 lingurite otet balsamic
– 20 gr ulei de masline

Mod de preparare:
Se spala frunzele de salata verde bine si se taie fasii. Ceapa verde se spala si se taie rondele iar mararul se toaca marunt. Se amesteca toate intr-un bol. Se amesteca uleiul, otetul balsamic, sarea si piperul (dupa gust) si apoi se toarna in bol peste salata verde…

Nota:
Nu as avea vreun dubiu ca cineva nu stie sa faca aceasta salata, dar pentru ca noi intotdeauna la carnea de miel avem salata verde ma gandeam sa va reamintesc cat este de usor de preparat si ce gust deosebit are.

 

Un comentariu


  1. Pentru ca salata verde sa-si pastreze componentele se marunteste cu mina , dar nu se taie .

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea