Întrebuinţările foliei de aluminiu

Foloseşti folie de aluminiu în bucătrie? Ştiai însă că folia de aluminiu are mai multe întrebuinţări decât crezi? Eu îţi dau doar 3 variante pentru aţi arăta la ce o poti folosi pentru a-ţi face viaţa mai uşoară!

1. Un minunat înlocuitor al bureţilor de sârmă

Dacă obişnuieşti să cureţi tigăile şi oalele cu buretele de sârmă şi se intampla să rămâi în pană, nicio problemă! Ia o bucată de folie de aluminiu, mototoleşte-o şi freacă cu ea obiectele din bucătărie. Merge la fel de bine ca bureţii de sârmă şi te costa mai puţin!

2. La călcatul rufelor

Nu-i aşa că această muncă ar deveni mult mai plăcută şi mai rapidă dacă nu ar mai trebui să calci rufele pe ambele părţi? Cine ar fi crezut că folia de aluminiu te poate ajuta în acest domeniu? Deoarece folia este un conductor excelent de căldură, te va ajuta să calci rufele pe ambele părţi dintr-o dată! Doar pune o bucata de folie între cele doua suprafeţe de călcat şi-ţi vei scurta timpul dedicat acestei activităţi la jumătate!

3. Protejează obiectele din casă

Uneori, copiii nu sunt atenţi şi ating cu mâinile murdare de grăsime şi alte murdării clanţele uşilor. Pentru a evita pătarea lor, inveleşte în folie de aluminiu manerele dulapurilor din bucătărie şi clanţele. De asemenea, dacă nu ai timp să cureţi aragazul de fiecare dată după ce il foloseşti, protejează-l cu folie de aluminiu (întinde folia pe suprafaţa de gătit, făcând găuri în dreptul ochiurilor).

Simplu şi la îndemâna tuturor celor care vor să îşi simplifice existenţa.

M.T.

Timpul Suplimentul Femeia

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea