Leacurile din cămară pentru amigdalite


Principala doctorie cunoscută încă din cele mai vechi timpuri este mierea. Puteţi să înghiţiţi o linguriţă de miere pe zi lent sau puteţi face gargară cu o linguriţă de miere şi puţin oţet, soluţia fiind diluată într-un pahar cu apă caldă.
Oţetul de mere calmează durerile de gât. Cel mai bun şi mai popular mod de a vă trata cu oţet este acela de a înmuia un prosop în oţet şi de a vi-l înfăşura în jurul gatului.
Seminţele de ridichi conţin uleiuri eterice, bogate în sulf, ce acţionează ca un antibiotic natural. Fierbeţi o linguriţă de seminţe şi o linguriţă de miere într-o jumătate de ceaşcă de oţet. Adăugaţi apa peste compoziţia respectivă până ce tăria oţetului devine suportabilă pentru a putea face gargară.
Zeama de lămâie face şi ea, de asemenea, bine la durerile de gât. Atât cât reuşiţi, încercaţi să o înghiţiţi lent, de mai multe ori pe zi.
Ceapa o tăiaţi mărunt şi o căliţi în ulei de floarea-soarelui. După ce s-a înmuiat bine, înfăşuraţi-o, aşa uleioasă cum este, într-un prosop. Când este suficient de caldă ca să o puteţi suporta, aplicaţi-o pe gât. După aceea trebuie să staţi la căldură înfăşuraţi cât mai mult timp.
Vindecătorii mexicani tratează amigdalita cu ardei iute sărat. Dacă boala este într-o fază mai avansată, puteţi consuma un căţel de usturoi crud.

M.T.

Timpul Suplimentul Femeia

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea