Spaghetti cu ulei de masline şi sos de usturoi

Ingrediente:
– 250 gr. spaghetti,
– 1 / 4 pahar ulei de măsline extravirgin,
– 1 / 4 pahar de supa de vită,
– 1 lingurita fulgi de chili,
– 1 lingura usturoiul tocat,
– 1 linguriţă unt,
– pătrunjel tocat,
– busuioc si cimbru proaspat,
– sare, parmesan brânză, şuncă, piper,
– roşii tăiate felii (opţional),

Mod de preparare:
Se încălzeşte unt şi ulei de măsline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti până devine maro auriu. Fiţi atenţi să nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplăcut. Se toarnă uşor jsupa din carne de vită şi se reduce focul timp de 1 minut. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie şi fulgii de chili precum şi ierburile proaspat tocate. Se condimentează după gust. Se serveşte cu brânză parmezan ras. (În cazul în care folositi şi roşii taiate felii, adăugaţi-le la început cu usturoi-ul.)

Nota:
O reteta de paste delicioasa si rapid de preparat. Fulgii de chilivor adăuga caldura Un perfect accompaniment pentru paste si pizza. Folosit in marinate, supe si sosuri va adauga savoare retetelor dumneavoastra.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea