Şapte trucuri ca să slăbești fără regim

 • Foloseşte o farfurie mai mică. Atunci când îţi alegi vesela pe care să îţi pui mâncarea poţi lua, inconştient, o farfurie de mari dimensiuni. Astfel, o să ai parte de o porţie mare de hrană. Pentru a renunţa la acest obicei, lasă la vedere farfurii mici. În timp, te vei obişnui cu porţii reduse, care îţi vor potoli foamea, dar care nu îţi vor pune în pericol silueta.
 • Utilizează tacâmuri mai mari. Persoanele care se hrănesc cu o furculiţă mai mică riscă să consume o cantitate de mâncare mai mare. Fiecare îmbucătură pare minusculă şi nu ai senzaţia că ai mâncat destul. Astfel te hrăneşti mai mult decât trebuie, fără să realizezi. Cel mai bine e să foloseşti o furculiţă mare, să mănânci încet şi să mesteci bine fiecare îmbucătură.
 • Ia masa în compania bărbaţilor. Dacă un bărbat te-a invitat în oraş, în mod sigur nu vrei să-i arăţi că poţi să dai gata o porţie mare de mâncare. Uşor jenată, nu vei comanda o porţie imensă şi nu vei mânca prea mult în compania lui.
 • Bea apă înainte de masă. Încearcă să consumi două pahare de apă înainte de a te aşeza la masă. În acest fel nu vei mai avea nevoie de o o cantitate mare de mâncare pentru a te simţi sătulă.
 • Nu sta prea mult în faţa televizorului şi a calculatorului. Orele petrecute uitându-te la filme sau făcând treabă la computer te pot tenta să ronţăi tot felul de gustări care îngraşă.
 • Ascunde produsele care îngraşă. ţine la îndemână doar gustările sănătoase, cum ar fi fructe şi legume crude. Vei mânca mai puţină ciocolată şi bomboane dacă nu le vei ţine pe birou, sub ochii tăi.
 • Stai departe de prietenii slăbuţi! Adesea, persoanele mai slabe au un apetit dezvoltat, dar au avantajul că nu se îngraşă. În compania lor eşti tentată să mănânci la fel de mult ca ele.
 •  

  Scrie un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  *

   
  Ruladă cu miere

  Ruladă cu miere

   
  Supă cremă de urzici cu crutoane

  Supă cremă de urzici cu crutoane

   

   
  Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

  Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

  Autor:

  Publicat la data de: martie 10, 2014

  Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

   
  De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

  De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

  Autor:

  Publicat la data de: martie 6, 2014

  Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

   
  Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

  Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

  Autor:

  Publicat la data de: martie 6, 2014

  Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

   
  Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

  Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

  Autor:

  Publicat la data de: martie 6, 2014

  Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

   
  Chec de cafea

  Chec de cafea