Femeile se pregatesc, in medie, 312 ore pentru Craciun

Femeile petrec, in medie, 13 zile cu pregatirile de Craciun, in acest interval de timp facand cumparaturi, depunand toate eforturile de a fi in forma si facand tratamente de infrumusetare.

Sondajul realizat in Marea Britanie arata ca Craciunul este cea mai important eveniment al anului in calendarul social al unei femei, mai important chiar decat nuntile prietenelor sau propriile intalniri amoroase. Pana si petrecerile de Anul Nou raman in umbra, conform Daily Mail.

In total, femeile petrec 72 de ore facand cumparaturi, de obicei in cautarea tinutei ideale, 96 de ore si le petrec la sala sau facand gimnastica acasa, pentru a fi in forma, si 23 de ore „facandu-se frumoase”.

Sondajul a mai aratat ca femeile petrec multe ore pregatindu-se si pentru petrecerea de Craciun de la munca. 48 de ore sunt petrecute doar cautand accesoriile si 12 ore sunt dedicate ingrijirii parului inainte de marele moment, aici intrand tunsorile si vopsirea parului.

Doua din trei femei incep pregatirile pentru Craciun inca de la sfarsitul lui septembrie.

Sondajul a mai aratat ca 10 ore sunt pierdute cu vizionarea vitrinelor magazinelor, in cautarea inspiratiei, iar 6 ore dureaza repetitiile cu machiajul destinat serii de Craciun. Doua ore sunt dedicate exfolierii, hidartarii si aplicafrii bronzului artificial.

Sondajul, in cadrul caruia au fost intervievate 1.000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, a scos la iveala ca celor din categoria de varsta 18 – 25 de… mai mult

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea