Bruschete cu rosii si ardei
Ingrediente:
– 1 franzela tip bagheta
– 4 rosii
– 1 ardei gras galben
– 1 ardei gras rosu
– 4-5 catei usturoi proaspat
– 6 lingurite ulei de masline
– 1 mana de marar proaspat
– piper, sare.
Mod de preparare:
Se taie bagheta in felii potrivite care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare
pana cand se rumenesc. Se curata cateii de usturoi si se taie in lungime. Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc apoi se taie in cubulete (de aproximativ 1 cm). Ardeii se taie cubulete si se amesteca cu rosiile, apoi totul cu ulei de masline, piper si sare dupa gust. Mararul se toaca marunt si se amesteca cu legumele. Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de paine. Bruschetele se servesc calde, ca aperitiv sau la micul dejun.
De ce nu mentionati sursa retetei? E suficient un Google search pt a vedea ca e o preluare bruta de pe http://larisacuisine.blogspot.com/2010/07/italian-bruschetti.html unde reteta e postata inca din iulie.
despre ce preluare vorbesti? sau tu crezi ca aceasta reteta poate fi facuta de catre o singura persoana? spune-mi unde o mai gasesti in forma identica ca poza si continut 🙂