Lupta nectarului cu surplusul de kilograme


Beneficiile nectarului de portocale

Pe lângă arderea grăsimilor şi detoxifierea organismului precum şi a consumului de nectar în fiecare dimineaţă, împachetările cu nectar de portocale oferă corpului un aspect strălucitor şi sănătos.

Printre numeroasele tehnici benefice în procesul de slăbire se numără şi împachetările cu produse naturale. Indiferent cât de mult îţi doreşti să slăbeşti, acest lucru nu este posibil de pe o zi pe alta. Saloanele de specialitate nu pot face toată munca, este nevoie şi de puţină ambiţie din partea ta, ceea ce înseamnă, în primul rând, ocolirea restaurantelor de tip fast-food şi mult sport. Atunci când vine vorba de eliminarea kilogramelor în plus, există numeroase metode eficiente, iar mai nou, specialiştii în cosmetică propun împachetarea cu nectar de portocale. Pentru arderea locală a grăsimilor şi detoxifierea corpului, împachetările naturale bazate pe extract de vitamina C sunt extrem de eficace.

Dacă te confrunţi cu un exces de apă în organism, acest tip de tratament te va ajuta să elimini tot ceea ce înseamnă surplus. În plus, pielea detoxifiată va fi mult mai strălucitoare şi mai fermă, iar anumite pete pot dispărea datorită conţinutului ridicat de vitamina C. Rezultatele se menţin luni şi chiar ani în şir. Este indicat ca tratamentul să fie asociat şi cu o dietă bazată pe citrice, astfel vei vedea rezultate după prima săptămână. Mănâncă în fiecare seară un grapefruit sau bea sucul natural de la un fruct timp de o lună. În acest fel îţi vei ajuta organismul să consume grăsimile şi să scape de toxine.

Este o metodă simplă, poate puţin costisitoare, dar rezultatele se vor vedea într-un timp foarte scurt şi încă o dată îţi vei da seama că ceea ce mănânci sănătos îţi poate ajuta întreg organismul într-un fel sau altul. De tine depinde cât de sănătos te simţi şi arăţi asta celorlalţi!
M.T.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea