Ravioli cu rosii si busuioc

Ingrediente:
– 4 rosii mari
– 1 legatura busuioc
– 3 linguri ulei de masline
– 1 cutie ravioli cu branza
– 100 gr parmesan
– 1 lamaie mica
– sare, piper

Mod de preparare:
Se toaca rosiile si busuioc-ul, se rade lamaia si apoi se amesteca toate impreuna cu ulei-ul de masline, sare si piper apoi se lasa sa stea la temperatura camerei cel putin 15 minutepentru a se amesteca aromele. Intre timp se fierb ravioli conform instructiunilor de pe pachet. Cand s-au fiert se toarna peste amestecul cu rosii. Inainte de a le servi le veti presara cu parmesan ras.

Nota:
Ravioli sunt un tip popular de paste fainoase, format din doua foi de aluat sigilate inte ele cu umplutura de carne sau branza la mijloc. Ravioli sun de obicei de forma rotunda sau patrata. Optiunile vegetariene comune includ zarzavaturi si legume.

 

Un comentariu


  1. sunt foarte gustoase chiar merita incercata reteta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea