ÉPICERIE FINE


Emisiunea « cultulinară » pe TV5MONDE

35 călătorii inițiatice și gurmande pentru a descoperi produsele far ale gastronomiei franceze și regiunile uimitoare ale acestora împreuna cu bucătarul-șef Guy Martin

In fiecare duminică la ora 14.00
pe TV5MONDE Europe

Director: Lionel Boisseau
Prezentare: Guy Martin
Format: 26’ – Anul: 2011. INEDIT.
Producție: Miss Luna Films – Katherina Marx / Injam Production – Marc Andréani cu participarea TV5MONDE si Cuisine.TV, în partenariat cu Ministerul Agriculturii si Alimentatiei.

In fiecare saptamină telespectatorii TV5MONDE se întîlnesc cu bucătarul – șef Guy Martin care le prezinta un produs de exceptie de origine franceză, mergînd la întîlnirea cu producători, crescători, pescari… care își împărtășesc talentul, experiența și dibacia.

Descoperiti una din emisiunile Epicerie fine :

http://www.tv5monde.com/epicerie-fine-rou

TV5MONDE – 220 milioane de camine în lumea întreagă.
TV5MONDE – 18 milioane de telespectatori în fiecare zi
TV5MONDE Europe este disponibil in digital, 24h/24, și este subtitrat în română și rusa

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea