Piept de pui cu asparagus şi morcovi

Ingrediente:
– 2 buc piept de pui
– o legatura asparagus
– 400 gr morcovi
– 50 ml ulei de masline
– sare, piper,
– patrunjel proaspat
– 4 catei de usturoi

Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se taie fasii, se sareaza si se pipereaza si se lasa 30 minute la rece. Intre timp morcovii si asparagusul se pun la fiert impreuna cu putina sare si o lingura de ulei de masline si usturoiul pisat marunt. Scoateti carnea de la frigider si o prajiti in ulei de masline pe ambele parti pana cand prinde putina culoare. Cand s-au fiert legumele, le strecurati, le taiati si le serviti impreuna cu puiul si cu patrunjel tocat marunt presarat peste.

Nota:
Simplitatea acestui pranz nu va aduce doar un gust deosebit ingredientelor cat si un strop de sanatate. Cu un astfel de meniu fara grasimi in exces, insa plin de vitamine si hranitor veti reusi sa va obisnuiti atat pe dumneavoastra cat si restul familiei cu mancaruri usoare si sanatoase.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea