Spirale cu pesmet si zahar

Ingrediente:
– 400 gr. paste spirala
– 150 gr. pesmet
– 3 linguri ulei
– 100 gr. zahar
– 1,5 l apa

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si peste se toarna pesmetul si se lasa la prajit pana prinde o culoare aurie apoi se pune si zaharul si se mai amesteca pana se caramelizeaza putin. Cand pastele s-au fiert se clatesc cu apa rece si apoi se stor bine peste ele turnandu-se la final pesmetul si zaharul caramelizat. Se amesteca bine fara a se farama pastele si se servesc atat reci cat si calde. Pentru un gust deosebit se mai poate consuma impreuna cu pastele si dulceata…dulce si delicios…

Nota:
Atunci cand le serviti puteti adauga si ciocolata rasa sau zahar pudra…depinde doar de imaginatia voastra…
Acest fel de paste se poate face radpid de fiecare data cand aveti pofta de ceva dulce gatit…Tatal meu putea manca astfel de paste in fiecare zi 🙂

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea