Supă de conopidă

Ingrediente:
– 1 conopida
– 2 morcovi
– 2 cepe
– 2 cartofi
– porumb fiert
– ardei gras rosu
– vegeta naturala, sare
– ulei, bulion

Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt si morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit în apa cu vegeta naturala si bulion. Se adauga cartofii taiati bucatele si se adauga apa. Se ia conopida si se desface buchetele care se pun la fiert când cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfârsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt, ardei gras bucatele, boabele de porumb si 2 linguri de ulei. Se poate servi impreuna cu o mana de crutoane 🙂

Nota:
Unii oameni se consideră semi-vegetarieni şi să mănânce peşte şi poate că o cantitate mică de păsări de curte, ca parte a unei diete care este alcătuit în principal din legume, fructe, cereale, legume, seminte, nuci şi. O Pesci-vegetarian mănâncă peşte, dar nu de păsări de curte.

Nota:

 

Un comentariu


  1. O retzeta buna pt. marele post de primavara care se apropie !
    Simpla si delicioasa.
    Multzumim !

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea