Pui cu caşcaval

Ingrediente:

– 2 buc piept de pui

– sare, piper, vegeta

– sos iute

– 50 gr caşcaval

– 1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui în jumătate fiecare bucată, se spală şi se lasă pe un şervet la uscat. Se pune uleiul de măsline la încins în tigaie, apoi se aşează frumos bucăţile de pui care se presară cu vegeta, sare şi piper pe ambele părţi (atunci când le întoarceţi).

Se prăjeşte bine puiul pe ambele părţi si spre final se unge fiecare bucată cu sos iute şi se pune deasupra pe fiecare bucată o fâşie de caşcaval. Se acoperă tigaia cu un capac şi se lasa aşa aproximativ doua minute pănă când caşcavalul se topeşte şi sosul pătrunde în carne.

Serviţi puiul cu orez şi o roşie proaspătă având astfel o garnitură delicios de sănătoasă.

Simplu şi gata in maxim 20 de minute :)

Notă:

Adevărul este că puteţi servi acest fel de mâncare cu garnitura sau salata preferată a familiei. Carnea de pui şătită astfel are foarte puţine grăsimi şi este deosebit de uşoară. Totodată puteţi folosi şi la grătar această reţetă, doar că veţi lăsa carnea mai puţin timp pe grătar după ce aţi pus deasupra caşcavalul.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea