O rețetă ușoară de Spaghetti cu sos de usturoi


Ingrediente

  •  250 gr.spaghetti,
  •  1 / 4 pahar ulei de masline extravirgin,
  •  1 / 4 pahar de supa de vita,
  •  1 lingurita fulgi de chili,
  •  1 lingurausturoiul tocat,
  •  1 linguritaunt,
  •  patrunjel tocat,
  •  busuioc si cimbru proaspat,
  •  sare, parmesan branza, sunca, piper,
  •  rosii taiate felii (optional),

 

Mod de preparare

  1. Se incalzeste unt si ulei de masline intr-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate.
  2. Adaugati usturoiul si gatiti pana devine maro auriu.Fiti atenti sa nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplacut.S
  3. e toarna usor jsupa din carne de vita si se reduce focul timp de 1 minut.
  4. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie si fulgii de chili precum si ierburile proaspat tocate.
  5. Se condimenteaza dupa gust.
  6. Se serveste cu branza parmezan ras. (in cazul in care folositi si rosii taiate felii, adaugati-le la inceput cu usturoi-ul.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea