COTLET DE PORC CU SOS DE MUSTAR SI BUSUIOC

COTLET DE PORC CU SOS DE MUSTAR SI BUSUIOC

Ingrediente

  • 7 buc cotlet porc fara os fulgi de ardei iute,
  • sumac,
  • curry
  • vin rosu,
  • 3 catei usturoi
  • Brocoli,
  • unt
  • 1 lingurita muștar frantuzesc
  • 1 lingurita hrean,
  • 1 lingurita sos de alune busuioc

Mod de preparare

  1. Am pus intr-un castron carnea la marinat in vin cu curry,fulgi de ardei iute si curry si am lasat-o asa cam o jumatate de ora la frigider.
  2. Dupa ce carnea s-a marinat am pus-o intr-o tigaie in putin ulei si cateii de usturoi tocati marunt,si am lasat-o sa se patrunda bine si sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.
  3. Intr-un mojar am pus cateva fire de busuioc impreuna cu putin ulei de masline si putina sare,am adaugat apoi mustarul boabe,hreanul si pasta de alune si am amestecat bine toate ingredientele.
  4. Dupa ce carnea s-a gatit complet am scos-o din tigaie si am adaugat in tigaie 50 gr unt si apoi sosul format in mojar.
  5. Dupa ce toate ingredientele s-au combinat frumos,am asezat din nou carnea in tigaie si am lasat sa dea un clocot apoi am stins focul.
  6. Ca si garnitura am servit brocoli,putin oparit in apa cu sare,apoi scurs bine de apa l-am tras la tigaie cu putin unt.

 

Delicios!!

Pofta mare!

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea