PULPE DE PUI CU LEGUME LA CUPTOR

PULPE DE PUI CU LEGUME LA CUPTOR


Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • ulei de masline
  • 2 cepe(una alba si una roșie)
  • 2 morcovi
  • 2-3 rosii
  • frunze de țelină
  • ardei gras
  • 80 ml vin alb sau rose
  • usturoi optional
  • suc de roșii
  • sare
  • piper
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Se condimenteaza pulpele cu condimete.

  1. Cuptorul se preincalzeste la 200°.
  2. Se pun pulpele de pui intr-o forma termorezistenta  la cuptor.
  3. Se adauga legumele taiate,dupa preferinta,langa pulpe.
  4. Deasupra se adauga uleiul de masline,sucul de roșii si vinul .
  5. Se adauga la cuptor ,la 200°,circa 80 de minute,pana se rumenesc.
  6. Apoi se intredeschide usa cuptorului si se mai lasa 10 minute.
  7. Se servesc calde.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea