VINETE UMPLUTE

VINETE UMPLUTE


Ingrediente

  • 3 vinete
  • 400 gr carne tocata (eu am pus de porc)
  • 100 gr parmezan ras
  • 1 felie paine
  • un ou
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 6 felii branza topita
  • 300 gr suc roșii fiert cu putina ceapa calita sare ,piper, foi dafin

  • Mod de preparare

Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute).

  1. Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs.
  2. Se stoarce bine apoi se toaca marunt.
  3. Painea se inmoaie in lapte.
  4. Intr-un bol se amesteca: carnea, parmezanul, oul, painea inmuiata, miezul de vanata tocat, sare si piper.
  5. Intr-o tava se pun vinetele cu scobitura in sus si in fiecare se repartizeaza din  amestecul cu carne.
  6.  Se toarna peste ele suc de roșii.
  7. Se introduc in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora.
  8. In ultimele 5 minute se pune pe fiecare jumatate de vanata  cate o felie de branza.

Pofta buna!

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere


 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane


 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014


Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014


Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea