Pulpe de Pui Umplute

Pulpe de Pui Umplute

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 3 linguri ardei gras (diferite culori)
  • 2- 3 fire ceapa verde
  • 100 g masline fara samburi
  • 150 g kaizer
  • 100 g branza telemea
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml apa
  • piper macinat
  • oregano uscat
  • sare

Mod de preparare

  1. Pulpelor de pui le-am scos oasele.
  2. Ardeiul gras, branzica si kaizerul le-am taiat cubulete.
  3. Ceapa verde am taiat-o marunt.
  4. Intr-un vas am amestecat tot ce-am taiat marunt sau cubulete cu ou, piper macinat si oregano uscat.
  5. Am impartit umplutura in patru parti, iar cu fiecare parte am umplut o pulpa de pui. Ca sa fiu sigur, ca umplutura ramane in interiorul pulpei, am fixat la capatul mai larg cu o scobitoare.
  6. Fiecare pulpa am frecat-o cu putin ulei si am presarat-o cu sare, piper macinat si oregano.
  7. Toate pulpele le-am asezat frumusel intr-o tava cu putin vin si apa.
  8. Am copt la cuptor 30 de minute.
  9. Dupa ce am scos tava de la cuptor, am lasat 5 minute sa se raceasca, apoi am scos scobitorile si am taiat pulpele in jumatati.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea