Ciuperci cu brânză la cuptor

Ciuperci cu brânză la cuptor

Ingrediente

  • 250 gr ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras
  • 1-2 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval moale (care se topeste usor)
  • 4 linguri ulei masline
  • 1/4 lingurita oregano (sau cimbru)
  • sare, piper

Mod de preparare

  1. In uleiul incins se calesc ceapa si ardeiul tocate nu foarte marunt, pana se inmoaie.Se da focul la mare si se adauga ciupercile taiate felii mai grosute.
  2. Se prajesc amestecand des, pana sunt facute (cca 5 minute).Se trage tigaia de pe foc si se adauga usturoiul strivit, oregano si sare si piper dupa gust.
  3. Se taie cascavalul (din care retineti o felie care acopera vasul) cubulete si se adauga in compozitia de ciuperci.Se pune totul intr-un vas termorezistent mic.
  4. Se acopera cu felii de cascaval peste care se presara putin oregano.Se da totul la cuptor, sub grill, pana cascavalul e rumen (cca 10 minute).
  5. Se serveste fierbinte cu o felie de paine taraneasca proaspata. Pofta buna!

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea