Supă de varză și naut

Supă de varză și naut

Ingrediente

  • 1/2 varza mica
  • 250 gr naut fiert
  • 200 gr carnati afumati picanti
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 conserva de rosii (de 400 gr)
  • 2 lingurite condimente
  • 2 lingurite vegeta de casa
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/4 legatura patrunjel

Mod de preparare

  1. Se pun carnatii taiati rondele intr-o oala (fara grasime) si se prajesc pana devin crocanti.
  2. Se scot din oala si in grasimea lasata de carnati prajiti ceapa tocata marunt.
  3. Cand e moale adaugati cateii de usturoi striviti si caliti inca 1 minut.
  4. Macinati in robotel rosiile, cu condimentul mexican, vegeta si sarea pana devine pasta.
  5. Turnati in oala si fierbeti sosul pentru 5 minute, cat sa scada un pic.
  6. Adaugati 3 cani apa si carnatii prajiti si fierbeti 15 minute.
  7. Adaugati nautul, varza taiata bucati mari si patrunjelul tocat si fierbeti, cu capac de data asta, inca 15-20minute.
  8. Verificati supa de sare si varza sa fie fiarta.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea