Supa spaniola de usturoi

Supa spaniola de usturoi

Ingrediente

  • 5 catei usturoi
    1 l supa de pui
    50 ml vin alb sec
    2 felii mari paine veche (fara coaja)
    1 lingurita cu varf boia dulce
    1 varf cutit (cumin) macinat
    2 oua
    2-3 linguri ulei masline
    sare

Mod de preparare

  1. Se incalzeste uleiul intr-o oala si se adauga usturoiul taiat felii.
  2. La foc mic se prajeste usturoiul pana devine galbui.
  3. Se adauga painea taiata cuburi si se mai prajeste 1 minut.
  4. Se trage oala de pe foc si se adauga boiaua, se amesteca bine.
  5. Se adauga vinul, supa de pui, chimionul si sare dupa gust.
  6. Se fierbe supa la foc mediu timp de 15 minute.
  7. Se da focul la mic si se sparg ouale in supa.
  8. Se lasa sa fiarba pana oula sunt facute (mai tari sau mai moi, cum doriti).
  9. Se serveste supa in boluri ceramice, cu un ou la fiecare portie si alaturi cu paine prajita.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
Ruladă cu miere

Ruladă cu miere

 
Supă cremă de urzici cu crutoane

Supă cremă de urzici cu crutoane

 

 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: martie 10, 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: martie 6, 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea

Chec de cafea