
Salată Chinezească
Ingrediente
- 1 ceapa;
- 1/2 varza rosie
- 1 morcov;
- 3 fire ceapa verde
- 1 lingura marmelada
- 3 linguri ulei de arahide
- 2 lingurite otet de vin de orez
- 1 lingurita sos de soia
- 3 frunze varza chinezeasca
- cateva picaturi ulei de susan
Mod de preparare
- Curatam ceapa, o taiem rondele si o calim cateva minute la foc mic.
- Pregatim si celelalte legume: tocam varza rosie, cea chinezeasca, morcovul il taiem betigase (sau il radem), ceapa verde o taiem in fasii, tocam coriandrul.
- Intr-un bol amestecam ceapa calita cu celelalte legumele.
- Adaugam uleiurile, otetul, sosul de soia si marmelada si amestecam pana ce toate legumele au fost patrunse si combinate.
- Daca aveti mai mult timp la dispozitie (eu nu prea am) puteti crea vinegreta separat.
- Va doresc pofta buna!