Ulei, făină și pâine din semințe de struguri produse de Vegetal Org

Ulei, făină și pâine din semințe de struguri produse de Vegetal Org

În multe ţări, extractul din seminţe de struguri este folosit ca un ingredient minune în bucătărie, fiind benefic pentru sănătatea oamenilor.

Mai mult, mulţi nutriţionişti recomandă cu toată căldura pâinea făcută din semințe de struguri întrucât cercetările au dovedit că ele conțin antioxidanți și pot juca un rol important în îmbunătățire sănătății cardiovasculare, ajută creierul, pielea și sănătatea oculară. De asemenea, este antibacterian, antiviral și antiinflamator.

Studiile arată că uleiul din semințe de struguri îmbunătățește starea mentală și ajută la prevenirea senilității. Strugurii și produsele pe bază de struguri sunt o clasă de produse dietetice, care au demonstrat potențial chemoprotectiv față de cancer și sunt cunoscute că îmbunătățesc sănătatea umană.

Per total, studiile efectuate de la diferite grupuri de studiu concluzionează că produsele pe bază de struguri sunt surse excelente a diferitor agenți anti-cancer și consumul lor regulat ar trebui să fie benefic pentru populația generală.

rm-7538

Ulei din semințe de struguri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rm-7536

Praf din semințe de struguri

 Mai nou, acum praful din semințe de struguri se produce și în Moldova de către compania „Vegetal Org”, dar și ulei din semințe de struguri, presat la rece. Pâinea de culoarea Cabernetului, are o aromă deosebită și un gust inconfundabil. 

rm-7535

Pâine din praf din semințe de struguri

Așadar, dacă sunteți curioși să aflați gustul acestei pâini sănătoase, dar și al uleiului, care este bun în salate, cât şi în aluaturi, puteți merge pe data de 29 septembrie la Festivalul etno-gastronomic „Bostaniada”, din satul Lozova, raionul Străşeni.

Prețul unei sticle de ulei variază între 95 și 105 lei, iar, în prezent, grație unei promoții, puteți cumpăra uleiul cu circa 80 lei.

Timpul.md

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
Ruladă cu miere
 
Supă cremă de urzici cu crutoane
 
Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Urzica te vitaminizează şi te remineralizează

Autor:

Publicat la data de: 10 martie 2014

Beneficii extraordinare pentru organism Pentru a fi folosită în scop medicinal urzica se va recolta în lunile mai-octombrie. Plantele se vor usca în strat subţire, în locuri bine aerisite, ferite de razele directe ale soarelui. Urzica este […]

 
De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

De ce nu e bine să consumăm orez reîncălzit

Autor:

Publicat la data de: 6 martie 2014

Nu doar carnea, laptele şi ouăle care nu sunt păstrate la temperaturi corespunzătoare ne pot provoca dureri de burtă, tulburări digestive şi stare de greaţă şi vomă o zi întreagă, susţin specialiştii în nutriţie. Şi […]

 
Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Consumul te Pește- te ajută să te menții în formă

Autor:

Publicat la data de: 6 martie 2014

Peştele este un aliment de bază care conţine mulţi nutrienţi importanţi printre care un conţinut crescut de iod (necesar pentru buna funcţionare a tiroidei), vitamina B12 (buna funcţionare a sistemului nervos), acizi graşi Omega 3 (reprezintă un […]

 
Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Citricele: proprietăţi, reţete, beneficii

Autor:

Publicat la data de: 6 martie 2014

Medicii – nutriţionişti, dermatologi sau generalişti – susţin în cor că cel puţin trei porţii de fructe proaspete pe zi ne feresc de infecţii, afecţiuni cardiovasculare, cerebrale sau respiratorii. În plus, previn proliferarea celulelor canceroase […]

 
Chec de cafea